Friday, May 28, 2010

Bye,

Hey, yesterday I had this kind of discussion with my brother. Lol. He just bought a brand new Blueberry smartphone and kind of showing it off to me.(-______-)"

Abang : Abang beli blueberry. Haha.

Adik : Wow. :O so hp lama mane?

Abang : Ade, kat bawah tilam kat rumah sewa abang.

Adik : (-___________-)" *rofl* Asal letak kat bawah tilam? Haha.

Abang : Saje, x nak pakai letak lah kat bawah tilam.

Adik : ( memandangkan hp aku dah jahanam,) Haaa bang, pe kate bagi kat adik je? Hp adik tu kan, kejap hidup, pastu mati, pastu hidup balik. Seram lah. Berhantu. Haha.

Abang : Oh yea? Haha, amek lah, nnt abg bawak balik. Tp hp tu bukan best mane pun. Biasa je.

Adik : *excited excited* X kesah la bang, janji dia boleh buat call and messaging and dgr mp3.

Haha, yeah that was the story, actually, I wanna say goodbye to my so so called sony ericsson. Hi nokia expressmusic.
I really really wish that I can take good care of this one and stop being such a reckless. -.-

Jom, aku nak pegi campak hp lame kat laut belakang rumah.



Gambar hiasan

From London, with love. :)

6 comments:

sh. said...

Nokia expressmusic? Which model? I'm using one too =)

aliah said...

5130.
Eh, ke 5310? Haha. Between these two.

sh. said...

Alia..bila register kat sane eh?

This June? Or next month?

aliah said...

22 June. Berat hati plak nak tinggal rumah. -.-"

hidayah . noriko . pelangi said...

hek eleh..kau dekat je wei.. haha !

aliah said...

Heh. Bising lah ko. Ko lagi dekat kut. HAHAHA.

:)

there's always a little truth behind every "JUST KIDDING ", a little knowledge behind every " I DON'T KNOW ", a little emotion behind every " I DON'T CARE ", and a little pain behind every " IT'S OKAY "