Saturday, June 19, 2010

IDK,

Hey, Tears, please, don't fall.

I don't know why, but I think, my faith is shaking right now. Finally, Yana had decided her path to walk on, either medic or geology. Well, apparently, she chosed geology. Am happy with that coz finally she made up her mind.
=.=to be frank, the last sentence is 50% true.

Yana, the first time aku bace kau punye status kat fb ptg td. Aku rse nak menangis. Yes, call me pathetic, I'm okay with that. Kau nak tau kenapa? Sebab, aku rase mcm kite penah janji nak jadi doktor same same dulu. Sebab, kau yg ade kat sebelah aku kat mana-mana pun. Kat kelas, chem lab, bio lab, DGP dan lain lain. =.= Kau yg cubit cubit aku, lempang lempang, urut urut bahu aku time aku dah x sedarkan diri kat kelas. Sebab, aku rase kau yg byk bg semangat kat aku nak blaja bio. Walaupun selalu mengantuk. dan tertido. =.= Sebab, kau yg dgr aku menangis, merungut dan mcm mcm lagi lah. SEBAB, KAU KAT SEBELAH AKU. kau tau?

Tp sekarang, it's a different story. Aku tau, aku x patut ckp mcm ni. Aku tau itu hak kau nak pilih ape pon. Tp tibe tibe aku rase kehilangan. Aku sedih. arghhhh tears. T.T

Aku....xtau nak ckp mcm mana. Bila kau dah xde kat sebelah aku nanti. T.T
Kau dah buat pilihan, aku doakan yg terbaik utk kau.


Next, to Fhadilah Harun, Hidayah Hanafi, Fatin Nursyafira. Thanks, coz menceriakan hari hari aku di fb yg bosan tu. Fhad. I AM GONNA MISS YOU BIG TIME. T.T Aku harap korang sume okay kat kolej masing masing. Sungguh, mmg best gila kawan ngan korang. Doakan aku kat KMB.

Al is currently has unstable electron arrangement, and is searching for some positive ions to achieve stable electron arrangement of octet. Do donate some if you have. Thank you very much.

*wipes tears*

Regards,

10 comments:

hidayah .norikochan said...

ok . *one positive ion from me*
please accept.

ok just confuse bout yana punye offer.

geology? under petronas rite? medic under mara.

so she accepted petronas scholarship?
is that so?

aliah said...

Accepted. Thans =)

Yeah, she decided to accept petronas' offer.

fhad said...

wah al amek la seberapa banyak ion yg kau nk dr aku. aku x kesah. wuuu~

selasa nk blah dah. T___T bosan lah aku x de nk kaco kau nye status buat karipap lg. kau jgn lpe bg aku rse karipap kau 1 hr nnt. plus kau kene ajar aku cmne nk bt corak tepi tu ! mesti. ! even kau dah jd doc nnt. wuu T__T

gud luck al ! wuuu~ gonna miss you then.

hidayah .norikochan said...

eleh fhad, aku pon reti buat kelim tepi karipap tu, tp buruk ar. haha !

yana tu, kalau potong sebelah badan dia pon, still kmb jugak.

aliah said...

Thanks Fhad, feeling better.

Karipap jugak yg kau ingat en. One day nnt aku ajar la kau. ;)

Dayah : Ntah lah. Aku just rase *sigh* speechless. T.T

yana said...

aku pon terpikir kau tyme aku nk decide tuh. tpi *** aku ckp, aku x de muke dokte. tu yg buat aku terkilan sgt patot ke aku amek medic. sedey seyh...walopon aku tough, tapi kalo *** dah ckp cmtuh, spe bley thn? hmmh..aku nanges dlm hati jer bile org tanye npe x amek medic. anyway, kau jgn risau. nanti kite amek bilik same tau. aku cop kau dulu ;)

aliah said...

It must be hard on you..

Hopefully this is the best decision. Mungkin ada hiknahnya. =)

Lols. Boleh boleh ! *grins*

aliah said...

Kenapa la aku suka buat typo
=___________="


Dayah : *thanks

Yana : *hikmahnya.

ribena_fira said...

kurang dah sorang kawan yg memenuhkan news feed. =.=

aliah said...

=.= Kau penuhkan la sendiri. ahaha.

:)

there's always a little truth behind every "JUST KIDDING ", a little knowledge behind every " I DON'T KNOW ", a little emotion behind every " I DON'T CARE ", and a little pain behind every " IT'S OKAY "