Tuesday, September 7, 2010

Penat.

klik untuk gambar yg lebih besar ;')

Pesanan dari penjaja penaja.

Hari ini, aku first time potong daging lembu besar besar tu, pegi rebus lepas tu tumbuk pakai lesung batu, pastu kena cerai cerai kan pakai tangan sebab esok nak buat serunding daging.

KAU TAU X ERTI PENAT TU APA?

Lol. Sorry sorry, aku memang penat gila hari ni. kemas rumah x berhenti dari pagi. Sebab sisters aku balik lambat td. Petang baru sampai, calcium chloride campur potassium manganate seven betul. Grr.

Pastu diorg balik dengan membawa baju baru yang telah pun siap gosok, baru amek dari dobi la tu. OKAY, nampaknya baju saya sorang saja lah yang tak siap lagi. -.-' s'okay la. xde rezeki kut.



Okay la. Enough said. Sebenarnya, aku nak cakap :

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
MION.
lol. m10n tu kelas aku. :')) special utk korang.

No comments:

:)

there's always a little truth behind every "JUST KIDDING ", a little knowledge behind every " I DON'T KNOW ", a little emotion behind every " I DON'T CARE ", and a little pain behind every " IT'S OKAY "