Monday, January 3, 2011

End.

Hi there. Okay, my holiday has officially ended today. Commencing with new sem tomorrow ! I can't believe it, but yeah, I can't wait for tomorrow's class HAHA. New spirit. I wanna be more FOCUS in class and in everything I do. Well, Sem 1 result will be out in no time and I do hoping for the best, and prepare for the worst. All I can do is pray now, pray that at least I will pass the cut-off point. Aamiin.

Anyway, I played this code thingy on fb, and these are comments and feedback I got from my friends.


‎1709 - org yg ada tgn plng comey pnah aq jmpa.....suker wat2 dier ni kuat lah gitu.... padahal hati dier ni lmbut giler n sng t'sentuh....pndai budak ni.... skang ni amik ib kat mara banting....doc wannabe....mase f4 sedorm,f5 dorm sblah2.... grng pun leh thn gak....skit2 aq pelempang krng....hehehe...mrh manja2 gitu n dier plng x suker tgk org give n down....btul x


....I admit it, I'm strong outside, but I'm fragile inside. True.. Dulu aku ganas, sekarang dah okay sikit (kot) HAHA.

‎0001: budak comel ni :) before masuk kmb lagi aku dah stalk dia punye blog. sumpah best! korang pon patut follow. tapi aku tak follow pon tapi aku slalu bukak ar. tak sangka sekarang se company kan. pastu dia suka post ayat2 cinta Dia as status. thanx tau sbb kadang2 mengena jugak kat aku. and aku baru je tau kau ex badar. haha. best la kwn dgn kau. sgt semangat klau GEM ada project. syg kau! :)


Stalker. STALKERRR !!!! *runs* Hahah tak sangka dia stalk blog aku. I wrote craps, I'm sorry. :D


‎1234 - hoi hoi! HAHA! member sejak zaman myspace tp xpenah jmpe smpi skrg...dlu ym kental je ngn kau tp skrg dua2 dh bz en? aku pon jrg budak ym skrg, kau sihat? hahaha :P kenangan terindah aku ngn kau pon xde kot~ cme aku byk gado ngn kau ngan skutu2 kau kt kelas kau tu..haha.. weyh utk kau, smoga berjaya dlm hidop!!!!!! dh fly nnt jgn lpe bgtau, karang aku bkk profile kau tgk2 dh smpi marikh plak en :P


Yela..sekarang mana ada orang layan YM. Kalau lapar, orang layan Skype, kalau haus orang layan Tumblr sekarang ni. Tak gitu ke? Kahkah :D Thanks ya, wishing you the best of luck, every now and then :)


‎0001 : aiceh si kecil molek yg terer main ape tah nme nye tuk nasyid skolah en. dah la terer arab . pewit ah kau. 1 kelas time f4. imtiaz lak tu. hahaha rindu nk usik2 kau wehh XD nnt fly jgn lupe roger doc ! wee ♥


haha, terima kasih terima kasih. kau buat aku rindu gila zaman sekolah doee :D InsyaAllah, aku fly nanti aku cakap ah kat kau. :)


Comel kan? Hehee last night I posted "tiada ukhuwah seerat VALIANT" on fb, this is because, it was only two damning years we lived together and yet they could give a perfect description about us. Like seriously, I hope I can find this kinda ukhuwah in KMB soon. Insya Allah.

Okay, it's time. Till-I-don't know-when-will-I-update-this-blog-again, I'm signing off.

Aliah. :)

No comments:

:)

there's always a little truth behind every "JUST KIDDING ", a little knowledge behind every " I DON'T KNOW ", a little emotion behind every " I DON'T CARE ", and a little pain behind every " IT'S OKAY "